.

Héderváry Castle Hotel Hédervár - Héderváry Kastélyszálloda ****

Hédervár

9178 Hédervár, Fő utca 47.

Reservation Tel/Fax: 00-36-1-2279614

Közvetlen szobafoglalás »

Héderváry Kastélyszálloda**** Hédervár Kastélyszálló

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy a kastélyszálló nyitása 2013-ban Húsvétkor várható!

Kastélyszállodánk Győr és Mosonmagyaróvár között található Bécstől kb. 85 km-re, Budapesttől pedig 160 km-re. A féltő gonddal helyreállított reneszánsz várkastély Magyarország egyik legimpozánsabb, történelmi hangulatot idéző kastélyszállodája.

A négycsillagos Héderváry kastélyszállodát 14 - antik bútorokkal, régi perzsaszőnyegekkel berendezett - szobája, 4 lakosztálya, kilenchektáros ősparkja, a 18. századból származó vadászterme, a Sala Terrena nevű barokk falfreskós szalonja és a Héderváry család házi barokk kápolnája teszi egyedivé.

Itt valóban úgy érzi az ember, megállt az idő. A reneszánsz és a barokk építészet emlékei vagy éppen egy gyönyörű Zsolnay cserépkályha ejti ámulatba a vendégeket.

Az angolparkot évszázados fák díszítik az amerikai tulipánfától, a kínai páfrányfenyőig.

Akik nem pihenni, hanem tanácskozni szeretnének, azok az ország legrégibb konferencia termei között válogathatnak. Empire kályhás és csilláros vadászteremben (70 - 100 fő részére), reneszánsz könyvtár (50 - 8 0fő részére), minden igényt kielégítő technikai háttérrel rendelkező konferencia terem (50 - 80 fő részére) vagy a Sala Terrena (15 -30) fő részére. A vadász terem igen kedvelt esküvői helyszín. De kiváló rendezvény helyszín lehet a több száz éves boltíves borospince is. Aki pedig egy jó szivarral inkább elvonulna, azt várja a szivarszoba, vagy az egykori fegyverszoba cseresznyefa parkettjével.

Külön említésre méltó a kastély konyhája. A pincérek visszafogott udvariassága azt kelti az emberben, mintha ő lenne a hédervári gróf maga. Az elegáns étteremben ínyencségek sorából választhatnak.

Ez a kastély a kultúra kastélya is, hiszen minden második pénteken a Múzsák Kastélya rendezvénysorozat keretében komolyzenei, népzenei vagy jazz-előadásokat nézhetnek vendégeink.

A Héderváry Kastélyszálloda szeretettel várja a vendégeket. E mesés szépségű kastély konferenciák, partnertalálkozók, esküvői rendezvények ideális helyszíne, de szívesen állunk bárki rendelkezésére speciális hétközbeni és hétvégi ajánlatokkal.

Kastélyhotel Héderváry - logo - Kastélyszálloda Hédervár

« Vissza: Hotel leírása

Szobaárak

Az alábbi árak tájékoztató jellegűek. Foglalását a szálloda menedzsmentje által irányított aktuális napi legolcsobb árak szerint igazoljuk vissza.

Időszak k.Időszak v.   Egyágyas szoba Kétágyas szoba Lakosztály 2 fő részére Grófi lakosztály 2 főre
1. Apr 2013 30. Nov 2013 100 EUR 139 EUR 193 EUR 262 EUR

Az árak szobánként, éjszakánként értendőek, tartalmazzák a reggelit, a fitness terem és az infra szauna használatát és az idegenforgalmi adót.

Elfogadott hitelkártyák: EC/MC, Amex, Visa

Közvetlen szobafoglalás

Rendeljen azonnali online visszaigazolással.

Válasszon időpontot:

Érkezés  
Távozás  
Felnőttek száma
12 év alatti gyermekek száma